Laatikonmuodostajat

Formeca HMA-sarja

Formecan HMA-sarjassa on tehokkaita ja säädettäviä laatikonmuodostajia vaativaan teolliseen pakkaamiseen. HMA valmistaa kuumaliiman ja muodostustyökalun avulla stanssatuista aaltopahviaihioista keskikokoisia ja isoja kuljetus- ja myyntipakkauksia. Tasalaatuisia laatikoita muodostuu 25-50 laatikon minuuttivauhtiin asti, konetyypistä riippuen yhdellä tai kahdella radalla. Koneeseen on saatavana useita lisäominaisuuksia optiona mm. koonvaihdon ja aihiomakasiinin täytön helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi sekä suurien pakkauskokojen tarpeeseen.

Minimi pohjakoko: 200 x 120 mm
Maksimi pohjakoko: 600 x 400 mm (vakiorunko, muut koot optiona)

Katso tuotekortti Formeca HMA
video_thumb.png Katso video Formeca HMA
 
 
 
 
 
 
 
 

Formeca HME-sarja

Formecan HME-mallin laatikonmuodostaja valmistaa kuumaliiman ja muodostustyökalun avulla keskikokoisia ja isoja kuljetuspakkauksia stanssatuista aaltopahviaihioista. HME on kestävä ja taloudellinen kone pakkaustoimintaan, jossa ei tarvita monia erikokoisia laatikoita. Vahvoja avolaatikoita valmistava Formeca HME sopii erityisesti puutarha- ja leipomoalan tuotteiden pakkaamiseen.

Laatikoiden koko (p/l/k) minimi 300 x 400 x 50 mm
ja maksimi 400 x 600 x 200 mm.

Katso tuotekortti Formeca HME
video_thumb.png Katso video Formeca HME
 
 
 
 
 
 
 
 

Formeca HMY-sarja

HMY-sarjaan kuuluu eri kokoluokan laatikonmuodostajia, jotka valmistavat pieniä ja keskikokoisia alustoja ja laatikoita kuumaliiman, muodostustyökalun ja painimen avulla. Jämäkkärakenteisilla HMY-koneilla valmistuu erityyppisiä kuljetus- tai myyntipakkauksia jopa 50 laatikon minuuttivauhdilla. Koneista voidaan koota useampirataisia kokonaisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaan. Myös räätälöityjä laatikkomalleja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Minimi pohjakoko: 67 x 67 mm
Maksimi pohjakoko: 400 x 300 mm

Katso tuotekortti Formeca HMY
video_thumb.png Katso video Formeca HMY
 
 
 
 
 
 
 
 

Formeca CF-8

Formecan CF-8-laatikonmuodostaja muodostaa aaltopahviaihioista alustoja tai laatikoita ilman liimaa, mekaanisesti suljettavien lukkoläppien avulla. Valmiit laatikot siirtyvät poistokuljettimelle. Formeca CF-8-kone on suunniteltu erityisesti puutarha- ja leipomoalan pakkaustarpeisiin ja se sopii hyvin pienimuotoiseenkin pakkaustoimintaan tai sesonkien ruuhkahuippuja tasaamaan.

Katso tuotekortti Formeca CF8

Formeca L-760

Formecan laatikonmuodostaja L-760 muodostaa aaltopahviaihioista alustoja tai myyntipakkauksia ilman liimaa, mekaanisesti suljettavien lukkoläppien avulla. Se sopii pienimuotoiseenkin pakkaustoimintaan ja mahdollistaa koneellisen pakkaamisen kohtuullisella investoinnilla.

Minimi pohjakoko: 160 x 120 mm
Maksimi pohjakoko: 310 x 280 mm

Katso tuotekortti Formeca L760

Formeca SB-20

Kun kuljetetaan painavaa irtotavaraa, vaaditaan pakkauslaatikoltakin erityistä kestävyyttä. Formecan SB-20 laatikonmuodostaja valmistaa kuumaliiman ja muodostustyökalun avulla nurkista liimatulla rakenteella vahvistettuja aaltopahvilaatikoita, joissa on pitkällä sivulla vahvistettu, kaksinkertainen liimattu reuna. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu SB-20 sopii erityisesti vankkarakenteisten hedelmä- ja vihanneslaatikoiden muodostamiseen.

Minimi pohjakoko: 300 x 400 mm
Maksimi pohjakoko: 400 x 600 mm

Katso tuotekortti Formeca SB20