top of page
formeca_by_orfer_lifecycle_services_edited.jpg

ELINKAARIPALVELUT

25-5D4_8307.jpg

Pakkauskoneiden ja lavausjärjestelmien pidennetty elinkaari on meille kunnia-asia

Autamme sinua pitämään automaatiojärjestelmistä huolen koko niiden elinkaaren ajan. Niiden pitkä käyttöikä ja luotettavuus ovat meille kunnia-asia. Elinkaaripalvelumme ulottuvat aina huoltotöistä etätukeen ja laitteiden modernisointiin.   

  

Kattavien elinkaaripalvluidemme varmistavat, että järjestelmät toimivat luotettavasti ja tehokkaasti koko niiden elinkaaren ajan.   

Huollot ja korjaustyöt

Säännöllinen ennakkohuolto auttaa ehkäisemään suunnittelemattomat seisokit ja pitämään koneesi toiminnassa sujuvasti. oCare huoltosopimuksen muokataan vastaamaan tuotantosi ja järjestelmien tarpeisiin.

Vikatilanteen sattuessa henkilökuntamme paikantaa vian, korjaa järjestelmän ja vaihtaa virheelliset osat. Saat korjaushuoltomme jälkeen läpinäkyvän suosituksen jatkotoimenpiteistä ja varaosista.

Modernisoinnit ja
muutostyöt

Tuotantotarpeen muuttuessa tai järjestelmän ikääntyessä analysoimme mahdollisuuden hyödyntää nykyistä laitteistoa järjestelmän optimoimiseksi.

Modernisointityöt pyrkivät hyödyntämään edellisiä investointejasi mahdollisimman tehokkaasti, jotta teemme enemmän vähemmällä.

Varaosat

Orfer tarjoaa varaosapalvelua välittömään tarpeeseen tai varaosavaraston täydentämiseksi nopeasti ja vaivattomasti.  

Tarvittaessa tarjoamme asennus- ja käyttöönottopalvelua.

Koulutus ja konsultointi

Koulutuspalveluilla varmistetaan järjestelmän käytön ja ylläpidon toteutuvan suunnitellulla, tehokkaalla ja turvallisella tavalla.

 

Koulutuspalvelua on tarjolla järjestelmää käyttävälle ja ylläpitävälle henkilökunnalle, sekä erikseen sovitulla sisällöllä lukuisiin eri tarpeisiin. 

24/7 Etätuki

Asiantuntijamme auttavat teitä etäyhteyksin selvittämään vikatilanteen, kartoittamaan vian ja palauttamaan tuotannon 24/7. 

oCare 24/7 etätukipalvelun avulla, ette jää vikatilanteiden tapahtuessa yksin.

IoT-Datapalvelut

IoT palvelu pohjautuu järjestelmästä kerättyyn dataan, joka lähetetään pilvipalveluun.

 

Lukujen perusteella voidaan todentaa järjestelmän kyvykkyyttä. Kyvykkyyden putoaminen viestii toimenpidetarpeesta.

bottom of page